Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/paolomar/public_html/storescripts/connect_to_mysql.php on line 13
Paolo Marconi store home page
   
Logo
  version
 
   marconi
 
Paolo Marconi Borse


Livrarea comenzilor

 

Magazinul www.paolomarconi.com ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin Fan Courier si Posta Romana.

Termenul de livrare este intre 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Coletul prin Fan Courier va fi livrat la adresa specificata in formularul de comanda.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.
Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.
Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi.
Comercializarea produselor din magazinul www.paolomarconi.com se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:
• Livrare prin Fan Courier (curierat rapid):
- 17 lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 500 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a Fan Courier, pentru detalii acceseaza http://www.fancourier.ro/acoperire.php )
- GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 500 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a Fan Courier, pentru detalii acceseaza http://www.fancourier.ro/acoperire.php )

  • Livrare in Bucuresti:
  • GRATIS – pentru comanda cu o valoare de minim 50 de lei.
  • Ridicare de la sediu:

- Ridicarea oricarei comenzi se face de la adresa din str Boteanu nr 3A, et 8, ap 50, sector 1, Bucuresti in intervalul orar 09:00-17:00 de Luni pana Vineri.

Cum platesti:
1. in sistem ramburs – vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat
2. prin banca – plata prin banca se face in avans dupa confirmarea comenzii si emiterea facturii proforma. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking.
Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni dar ele pot fi consultate si la rubrica noastra de Contact.
3.numerar – in cazul in care alegi ridicarea de la sediu.
4.plata online prin PayPal.