Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/paolomar/public_html/storescripts/connect_to_mysql.php on line 13
Paolo Marconi store home page
   
Logo
  version
 
   marconi
 
Paolo Marconi Borse  


RETURNAREA PRODUSELOR

Daca, din orice motiv, dupa ce ai receptionat comanda, nu esti multumita de produsele primite, le poti returna fara probleme.

Ai la dispozitie 10 zile calendaristice de la primirea coletului sa returnezi produsele. Trebuie doar sa ne anunti de intentia ta prin mail (office@paolomarconi.ro) sau telefonic la 0722.353.072.

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri iti vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii.

De asemenea, atunci cand ne vei anunta despre intentia ta de a returna produsul trebuie sa specifici modalitatea de compensare, alegand din:
-  inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc
-  primirea banilor inapoi

Daca alegi prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul tau bancar
- daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plati diferenta ca orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.

In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici un cont bancar de-al tau si noi iti vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in bani.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul initial si costul va fi suportat integral de tine.

Conditii pentru returnarea produselor:
-  sa ne instiintezi prin mail, in termen de 10 zile, de intentia ta de a returna unul sau mai multe produse
-  sa folosesti, pentru returnare, acceasi companie de curierat
-  produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat
-  produsul trebuie returnat in ambalajul initial cu eticheta atasata
Adresa pentru returnarea produselor este:
SC PAOLO MARCONI PRODUCTION SRL, Str. Boteanu nr. 3A, et. 8, sector 1, Bucuresti